Так от і і про те

Що ящко комусь не буде вистачати розових кнопочок чи можливості форматувати картинки? Варіантів купа та це не значить що кожен повинен створювати щось нове. Це не завжди корисно. Моя основна думка в тому, що я не зовсім розумію навіщо створювати щось нове якщо можна продовжувати будувати те що є наразі.
Українських фб груп не мало в Канаді, але воно не виглядає так ніби це об'єднує людей.
Стосовно закрити сторінку monua це був такий собі скарказм з мого боку який вийшов з того, що я щиро не розумію навіщо свтроювати щось нове.
До прикладу я давно думав про групу фб як допомнення до сторінки, банально на це не вистачає часу. А тут ти створив нову групу. Саме тому я весь час прошу і питаю чи є можливість допомогти нашому проекту. Чи є хтось хто хотів би розвивати це діло і працювати разом. Я розумію що у нас багато всього не ідеального, але це все в твоїх руках. Ozi уже зробив велику роботу по redmine. Savako допомагає нам з цим і робить ще купу всього для громади в тому числі через monua (через який я часто оплачую рекламу).
Ото ж я запитав тебе "навіщо?"

а отримав у відповідь запрошення до групи і все таке. Вибачай ящко не так зрозумів.