Його звати Гоня. Пісню можна віднести до карантинної, бо на ньому маска, але товсе що є в ній ковідного. Дітям не включайте, бо матюки
українські виконавці
- San-Frankivsko
- VIP
- Дякував (ла): 201 раз
- Подякували: 397 разів
Українські виконавці на святі «какая разніца»....
Деяких персонажів не очікував побачити...
підчистив свої плей-листи....
Деяких персонажів не очікував побачити...
підчистив свої плей-листи....

Українець не той, у кого батьки українці...
а той, у кого діти українці!...
"РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ" - збірка від Комітету допомоги Україні (Монреаль)
а той, у кого діти українці!...
"РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ" - збірка від Комітету допомоги Україні (Монреаль)
-
- Дякував (ла): 75 разів
- Подякували: 184 рази
Артем Кондратюк. Я небом твоїм стану
Тихо сходить В холодній душі ранок,
Хочеш, хочеш Я небом твоїм стану?..
Хочеш, хочеш Я буду завжди поряд?..
Тільки, тільки б Торкався тебе погляд...
Ми – два білих птаха,
Ми небо обнімим крильми.
Полетимо із пітьми Над світом.
Тихо сходить В холодній душі ранок,
Хочеш, хочеш Я небом твоїм стану?..
Хочеш, хочеш Я буду завжди поряд?..
Тільки, тільки б Торкався тебе погляд...
Ми – два білих птаха,
Ми небо обнімим крильми.
Полетимо із пітьми Над світом.
-
- Дякував (ла): 75 разів
- Подякували: 184 рази
Музика: Жадан і Собаки, Мойсей Вайнберг
"Вова" – новий трек харківського панк-проекту Жадан i Собаки. Випущена на старті чергової передвиборної кампанії, пісня присвячена взаємостосункам влади та громадянського суспільства. Твір побудовано як алюзію на класичну античну драматургію, де тезою є героїчні монологи очільника (в нашому випадку – колективного підсвідомого Вови), а антитезою – хорова відповідь електорату.
Фіналом композиції є природне переживання катарсису з переходом в апофеоз: електорат тривожно проводжає очільника в довгий і сповнений пригод шлях до його ментальної Валгали (в нашому конкретному випадку – до Ростова), очільник натомість усвідомлює всю марноту марнот і не надто цьому опирається.
Всі збіги в іменах, прізвищах та геолокаціях – випадкові. Думка авторів не обов'язково збігається з думкою ліричного героя. Відео може ображати естетичні, духовні та соціокультурні запити реципієнта.
"Вова" – новий трек харківського панк-проекту Жадан i Собаки. Випущена на старті чергової передвиборної кампанії, пісня присвячена взаємостосункам влади та громадянського суспільства. Твір побудовано як алюзію на класичну античну драматургію, де тезою є героїчні монологи очільника (в нашому випадку – колективного підсвідомого Вови), а антитезою – хорова відповідь електорату.
Фіналом композиції є природне переживання катарсису з переходом в апофеоз: електорат тривожно проводжає очільника в довгий і сповнений пригод шлях до його ментальної Валгали (в нашому конкретному випадку – до Ростова), очільник натомість усвідомлює всю марноту марнот і не надто цьому опирається.
Всі збіги в іменах, прізвищах та геолокаціях – випадкові. Думка авторів не обов'язково збігається з думкою ліричного героя. Відео може ображати естетичні, духовні та соціокультурні запити реципієнта.