Чи ісламісти, араби, китайці. Як і будь яка культура. Як на мене це те саме що говорити про те що вода є мокра
Ціль квебекських націоналістів - квебекський націоналізм
Не тільки картинка негативна, але і текст теж.
Модератор: smisha
виділений текст - майже слово в слово те, що кажуть прихильники рускава міра про український націоналізм...Alex Diamantopulo писав: ↑03 квітня 2021, 20:47Бачиш, навіть на підсвідомому рівні ця картинка несе негативне навантаження, навіть якщо не знаєш мови. Одразу виникає питання "що поганого".
Націоналізм буває різним.
Як на мене, у випадку з квебеком націоналізм є спотвореним і не приносить жодних позитивних результатів. Чи це велике досягнення жити в сильно обмеженому суспільстві?
Жити на материку де переважає англійська мова і в той же час не знати ні слова англійською? Я таких людей багато знаю з квебеку.
Самоізоляція, ненависть - основні досягнення квебекського націоналізму.
Який впершу чергу направлений не на розвиток себе та інших, а на приниження і гноблення інших.
я не роблю різниці між відвертими адептами рускава міра і мишебратьями чи какаяразніца...Alex Diamantopulo писав: ↑04 квітня 2021, 20:26На рахунок прихильників рускава міра, я звісно ж не можу погодитисьанальною можна провести з натяжкою і то, обернену. Серйозно, почитайте і послухайте що вони, москвини, кажуть. Або поспілкуйтеся наживо з одним. Вони всі гонять про вєлікую раісю, рюзге мір і як вони краще всього світу і всіх культур.