Ярослав Хунка
Модератор: smisha
- Alex Diamantopulo
- Administrator
- Дякував (ла): 622 рази
- Подякували: 272 рази
- Контактна інформація:
- Alex Diamantopulo
- Administrator
- Контактна інформація:
Ось цікавий допис.
Джерело: https://komb-a-ingwar.blogspot.com/2011 ... st_21.html
Повний текст:Над Бережанською землею запанував новий „визволитель" українського народу - фюрер Гітлер. Портрети Гітлера у довгій шинелі з піднесеним угору ковніром, що обгортав грізне обличчя з маленькими, якби штучно причепленими під острим носом вусиками, і з написом „Гітлер-визволитель" висіли у кожній клясі. Фюрер негайно показав свої пляни щодо України, ліквідувавши тимчасовий український уряд у Львові і запроторивши українських провідників в концентраційні табори.
Пішла нова хвиля арештів. Проти нового ворога було легше протиставитися бо: а) його було легко розпізнати, б) він розмовляв чужою нам мовою, в) він не просякнув нашого суспільства сексотами так, як це був зробив москаль.
► Показати
---
Комусь щось пояснювати, то дурного робота, вже хто хотів то за 80 років зрозуміли.
- Alex Diamantopulo
- Administrator
- Контактна інформація:
Мені чомусь здається що цю хвилю женуть кацапській пропагандисти і на це ведуться Канадці... Якщо Ярослав в своєму блозі писав ще в 2011 році про німців як про ворогів то як можна от так однозначно записувати його в нацистів?
Чи я щось не правильно зрозумів? Я тому і написав тут, може хтось розжує?
Чи я щось не правильно зрозумів? Я тому і написав тут, може хтось розжує?
---
-
- VIP
- Дякував (ла): 315 разів
- Подякували: 482 рази
Згоден, це рашистські маніпуляції. Вони десятиліттями це роблять. Тому важливо протидіяти цьому. Це один з елементів війни.
Ось це впарюють на австралійському ТБ - якийсь мудак вкидує штампи в ефірі, не підкріплюючи нічого жодними документальними фактами, він чомусь "забув" що підрозділ Галичина не було звинувачено на Нюрнберзькому процесі , бо не було підстав їхньої участі у воєнних злочинах чи злочинах проти людяності. Натомість ведучий каже що принцип "ворог мого ворога - мій друг", це дурниці. Звичайно, для австралійця це дурниці, бо ніхто їх голодом не морив і в Сибір не вивозив..
Ось це впарюють на австралійському ТБ - якийсь мудак вкидує штампи в ефірі, не підкріплюючи нічого жодними документальними фактами, він чомусь "забув" що підрозділ Галичина не було звинувачено на Нюрнберзькому процесі , бо не було підстав їхньої участі у воєнних злочинах чи злочинах проти людяності. Натомість ведучий каже що принцип "ворог мого ворога - мій друг", це дурниці. Звичайно, для австралійця це дурниці, бо ніхто їх голодом не морив і в Сибір не вивозив..
-
- VIP
Всі партії накинулись на Трюдо. Звичайний опортюнізм і політиканство, намагаються використати ситуацію по максимуму, а для цього їм потрібно якнайбільше підняти рівень негативу щодо постаті Гунька.
-
- VIP
З якогось французького каналу:
загалом говорять щось притомне, єдине що вони це приміряють на себе і співставляють із аналогічними французькими формуваннями в лавах нацистської армії, яких було немало. Вони говорять, що Україні потрібно переглянути свою історію і типу відмовитись від "поганого". Вони ніби розуміють, але дати справедливу реальну оцінку історичним фактам не в змозі. Вони не доганяють, що на відміну від французів, в українців не було вибору. Так, дехто йшов в дивізію, але що було альтернативою , після того як вони вде пережили сталінські репресії 39-41 року?
загалом говорять щось притомне, єдине що вони це приміряють на себе і співставляють із аналогічними французькими формуваннями в лавах нацистської армії, яких було немало. Вони говорять, що Україні потрібно переглянути свою історію і типу відмовитись від "поганого". Вони ніби розуміють, але дати справедливу реальну оцінку історичним фактам не в змозі. Вони не доганяють, що на відміну від французів, в українців не було вибору. Так, дехто йшов в дивізію, але що було альтернативою , після того як вони вде пережили сталінські репресії 39-41 року?
Найголовніше в цій історії з Ярославом Гункою є те, що спікер та депутати канадського парламенту і президент України Зеленський не знали, що Ярослав Гунка служив в СС. Очевидно, якби вони знали про це, то він би не потрапив в парламент Канади. Про цю найголовнішу річ мало хто пише в інтернеті, але якщо уважно робити пошуки, то про це можна знайти інформацію. І ніколи Ярослав Гунка не був і не є нацистом, як це брехливо збрехала російська пропаганда, так як він ніколи та нігде не проповідував нацистської ідеології і він не був членом жодної нацистської партії.
- Alex Diamantopulo
- Administrator
- Контактна інформація:
Іван Качановський, засланий агент Кремля, був каталізатором всіх проблем в даному випадку. Ярослав Гунька ніякий не нацист, цілком погоджуюсь.
Качановський повинен відповідати за свою брехню про Майдан, про Ярослава та багато що ще.
Качановський повинен відповідати за свою брехню про Майдан, про Ярослава та багато що ще.
---
Це є велике питання чи Іван Качановський -- агент кремля. Може він за велике бабло такі речі робить. А може він є фанатиком, який поставив собі місію боротися з ультраправими. Без конкретних доказів важко і неможливо робити конкретні висновки. Тут тільки можна його викривати, показуючи його брехню та необ'єктивність. Він сам у своєму блозі хвалиться, що він запустив цей процес проти Ярослава Гуньки.
Ярослав Гунька в цей час, коли він пішов в дивізію СС "Галичина" скоріше всього сам не знав і не міг знати всіх майбутніх наслідків його служби в цій дивізії.
Найголовніше в цій історії, що ні канадські державні мужі , ні Зеленський не знали, що Ярослав Гунька служив у формуванні Третього Рейху, тим більше, в формуванні СС. Про це треба всюди говорити. Це є така елементарна річ, про яку знає будь-яка людина, яка цікавится політикою, що не можна навіть хоч трохи, тим більше, дуже хвалити суб'єктів, які були якимось чином пов'язані з нацизмом та третім рейхом, бо це може закінчитися великим скандалом. Впевнений, що в парламенті Канади про таку елементарну річ не могли не знати. І Зеленський також про це знав. Тільки вони всі не знали, що Ярослав Гунка воював в СС. Коли б про це хтось там знав, то він про це розказав би всім іншим.
Часто в інтернеті його пишуть, як Ярослав Гунька, а не як Ярослав Хунка.
Ви з Монтреалю. Де ви там живете? Я недавно був Монтреалі. Приємне враження там ще тим, що люди там більше як в Європі і в Україні, що, наприклад, не скажеш про Америку.
Я ще вам задав питання в сусідній темі щодо назви форуму. Подивіться будь ласка. Ця тема знаходиться в підрозділі "Робота сайту" розділу "Адміністрація".
Ярослав Гунька в цей час, коли він пішов в дивізію СС "Галичина" скоріше всього сам не знав і не міг знати всіх майбутніх наслідків його служби в цій дивізії.
Найголовніше в цій історії, що ні канадські державні мужі , ні Зеленський не знали, що Ярослав Гунька служив у формуванні Третього Рейху, тим більше, в формуванні СС. Про це треба всюди говорити. Це є така елементарна річ, про яку знає будь-яка людина, яка цікавится політикою, що не можна навіть хоч трохи, тим більше, дуже хвалити суб'єктів, які були якимось чином пов'язані з нацизмом та третім рейхом, бо це може закінчитися великим скандалом. Впевнений, що в парламенті Канади про таку елементарну річ не могли не знати. І Зеленський також про це знав. Тільки вони всі не знали, що Ярослав Гунка воював в СС. Коли б про це хтось там знав, то він про це розказав би всім іншим.
Часто в інтернеті його пишуть, як Ярослав Гунька, а не як Ярослав Хунка.
Ви з Монтреалю. Де ви там живете? Я недавно був Монтреалі. Приємне враження там ще тим, що люди там більше як в Європі і в Україні, що, наприклад, не скажеш про Америку.
Я ще вам задав питання в сусідній темі щодо назви форуму. Подивіться будь ласка. Ця тема знаходиться в підрозділі "Робота сайту" розділу "Адміністрація".
Востаннє редагувалось 20 листопада 2023, 01:39 користувачем Slav, всього редагувалось 1 раз.