Use Signal

тут можна обговорювати будь яку тему :)

Модератор: smisha

Відповісти
smisha
VIP
VIP
Повідомлень: 3043
З нами з: 16 березня 2014, 11:03
Дякував (ла): 62 рази
Подякували: 74 рази

Use Signal

Повідомлення smisha »

На фоні того , що WhatsApp змінило свою політику і тепер зливає дані всіх своїх користувачів материнській компанії, фейсбук, Ілон маск твітнув:
Use Signal
Я встановив цей Сіґнал. Поки що використовую його як дефолтну програму для смс.

А ви збираєтесь встановити Signal?


"Will one tweet from Elon Musk be enough to help Signal dethrone WhatsApp as the messenger app of choice? | The National" https://amp.thenationalnews.com/arts-cu ... -1.1143481
Аватар користувача
San-Frankivsko
Повідомлень: 2126
З нами з: 16 березня 2014, 13:27
Звідки: Івано-Франківськ -> MTL
Дякував (ла): 59 разів
Подякували: 103 рази

Повідомлення San-Frankivsko »

Також задумався над цим...
Українець не той, у кого батьки українці...
а той, у кого діти українці!...
Аватар користувача
San-Frankivsko
Повідомлень: 2126
З нами з: 16 березня 2014, 13:27
Звідки: Івано-Франківськ -> MTL
Дякував (ла): 59 разів
Подякували: 103 рази

Повідомлення San-Frankivsko »

На всяк випадок зареєстрував на лівий номер.... )))))

В 9-х моїх контактів уже є встановлений Signal... )))
Українець не той, у кого батьки українці...
а той, у кого діти українці!...
Аватар користувача
San-Frankivsko
Повідомлень: 2126
З нами з: 16 березня 2014, 13:27
Звідки: Івано-Франківськ -> MTL
Дякував (ла): 59 разів
Подякували: 103 рази

Повідомлення San-Frankivsko »

Стаття по темі:

WhatsApp vs Signal vs Telegram: Which is More Secure

https://www.indiatoday.in/technology/ne ... 2021-01-09
Українець не той, у кого батьки українці...
а той, у кого діти українці!...
Аватар користувача
mialgri
Повідомлень: 380
З нами з: 12 вересня 2014, 13:21
Дякував (ла): 7 разів
Подякували: 9 разів

Повідомлення mialgri »

у Signal є вебінтерфейс?
Аватар користувача
San-Frankivsko
Повідомлень: 2126
З нами з: 16 березня 2014, 13:27
Звідки: Івано-Франківськ -> MTL
Дякував (ла): 59 разів
Подякували: 103 рази

Повідомлення San-Frankivsko »

щось не видно....

але є версії для Android, iPhone & iPad, Windows, Mac, Linux...
Українець не той, у кого батьки українці...
а той, у кого діти українці!...
Аватар користувача
San-Frankivsko
Повідомлень: 2126
З нами з: 16 березня 2014, 13:27
Звідки: Івано-Франківськ -> MTL
Дякував (ла): 59 разів
Подякували: 103 рази

Повідомлення San-Frankivsko »

Президент Туреччини Ердоран, як і увесь турецький уряд, перейшли із месенджера WhatsApp на ВіР....

той самий, що використовується компанією Lifecell для дешевих дзвінків в Україну... :-D :-D :-D

за останні 24 години до цього додатка додалось 1,12 млн нових користувачів... і тепер загальна їх кількість становить 53 млн...

Turkey: Erdogan’s media office quits WhatsApp over privacy change
Українець не той, у кого батьки українці...
а той, у кого діти українці!...
Аватар користувача
San-Frankivsko
Повідомлень: 2126
З нами з: 16 березня 2014, 13:27
Звідки: Івано-Франківськ -> MTL
Дякував (ла): 59 разів
Подякували: 103 рази

Повідомлення San-Frankivsko »

smisha писав:
11 січня 2021, 00:15

Я встановив цей Сіґнал. Поки що використовую його як дефолтну програму для смс.
як це можна налаштувати?
Українець не той, у кого батьки українці...
а той, у кого діти українці!...
smisha
VIP
VIP
Повідомлень: 3043
З нами з: 16 березня 2014, 11:03
Дякував (ла): 62 рази
Подякували: 74 рази

Повідомлення smisha »

На Андроїді 10: Settings / Apps / три крапки / Default apps / SMS app -> вибрати Сигнал із списку програм
Аватар користувача
San-Frankivsko
Повідомлень: 2126
З нами з: 16 березня 2014, 13:27
Звідки: Івано-Франківськ -> MTL
Дякував (ла): 59 разів
Подякували: 103 рази

Повідомлення San-Frankivsko »

вхідні СМС також на Signal приходять?
Українець не той, у кого батьки українці...
а той, у кого діти українці!...
smisha
VIP
VIP
Повідомлень: 3043
З нами з: 16 березня 2014, 11:03
Дякував (ла): 62 рази
Подякували: 74 рази

Повідомлення smisha »

Так, перевірив на одному абоненті ))
Але історію смс переписки не імпортувало. Моде я щось криво зробив...
Аватар користувача
mialgri
Повідомлень: 380
З нами з: 12 вересня 2014, 13:21
Дякував (ла): 7 разів
Подякували: 9 разів

Повідомлення mialgri »

Встановив на Андроїді і на Лінуксі.
На адроїді і для СМС теж.
А на Лінуксі не бачить смс. В списку тільки ті, у кого є встановлений Сігнал.
Все непогано, але требе всеодно використовувати https://messages.google.com/web для смс на лептопі.
На іншому лептопі з ChomiumOS (CloudReady) від neverware.com не маю можливості встановити.
Аватар користувача
San-Frankivsko
Повідомлень: 2126
З нами з: 16 березня 2014, 13:27
Звідки: Івано-Франківськ -> MTL
Дякував (ла): 59 разів
Подякували: 103 рази

Повідомлення San-Frankivsko »

ого скільки ніштяків для андроїда є... :roll:

на IPhone не вдалось Signal припасувати, щоб слало/приймало CМС ...

Apple не дає можливості замінити стандартну програму відправки СМС/ММС .... :?
Українець не той, у кого батьки українці...
а той, у кого діти українці!...
Відповісти

Повернутись до “Загальний форум”