вибір браузера

тут можна обговорювати будь яку тему :)

Модератор: smisha

Відповісти
Аватар користувача
San-Frankivsko
Повідомлень: 2039
З нами з: 16 березня 2014, 13:27
Звідки: Івано-Франківськ -> MTL
Дякував (ла): 49 разів
Подякували: 84 рази

вибір браузера

Повідомлення San-Frankivsko »

Хто чим користується і як враження?...

бо останнім часом помітив, що Google Chrome почав дуже криво працювати...

на деяких сайтах частина вмісту сторінки просто не відображається....

наразі перейшов на Microsoft Edge.....
Українець не той, у кого батьки українці...
а той, у кого діти українці!...
Аватар користувача
Alex Diamantopulo
Administrator
Administrator
Повідомлень: 1507
З нами з: 13 березня 2014, 00:20
Звідки: Івано-Франківськ / Montreal, QC
Дякував (ла): 92 рази
Подякували: 33 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Alex Diamantopulo »

Ох серйозно!? Які такі сторінки не відображаються? Можливо щось з налаштувань не так?
Я тільки хромом користуюсь
---
Аватар користувача
mialgri
Повідомлень: 360
З нами з: 12 вересня 2014, 13:21
Дякував (ла): 7 разів
Подякували: 5 разів

Повідомлення mialgri »

Я теж за Хром топлю. Поки що влаштовує. Дочка має хромбук, теж задоволена.
smisha
VIP
VIP
Повідомлень: 2987
З нами з: 16 березня 2014, 11:03
Дякував (ла): 52 рази
Подякували: 62 рази

Повідомлення smisha »

На мобільному використовую нативний Samsung Browser. На роботі - Хром. В ньому є синхронізація з усіма пристроями, за якими працюєш, що є доволі зручно. Вдома - Firefox, щоб не засмічувати історію повязану з роботою. Там також здається є синхронізація, тільки я ще не підключав.
Аватар користувача
San-Frankivsko
Повідомлень: 2039
З нами з: 16 березня 2014, 13:27
Звідки: Івано-Франківськ -> MTL
Дякував (ла): 49 разів
Подякували: 84 рази

Повідомлення San-Frankivsko »

Alex Diamantopulo писав:
04 листопада 2020, 00:59
Ох серйозно!? Які такі сторінки не відображаються? Можливо щось з налаштувань не так?
Я тільки хромом користуюсь
наприклад, не відображаються відгуки клієнтів на aliexpress... а також фільми на moviestape..

може щось із налаштуваннями... проте я нічого в налаштуваннях не змінював....

і ця проблема з'явилась відразу на усіх моїх компах, на котрих є хром...

як на мене, то браузер повинен коректно працювати "з коробки".... без колупання в налаштуваннях...
Українець не той, у кого батьки українці...
а той, у кого діти українці!...
Vo_Vik
Administrator
Administrator
Повідомлень: 507
З нами з: 02 липня 2014, 23:01
Подякували: 9 разів

Повідомлення Vo_Vik »

Я на мовістейт тільки з хрому і сиджу. То ви щось підхопили.
Аватар користувача
San-Frankivsko
Повідомлень: 2039
З нами з: 16 березня 2014, 13:27
Звідки: Івано-Франківськ -> MTL
Дякував (ла): 49 разів
Подякували: 84 рази

Повідомлення San-Frankivsko »

Vo_Vik писав:
04 листопада 2020, 21:39
Я на мовістейт тільки з хрому і сиджу. То ви щось підхопили.
відразу на трьох пристроях?.... малоймовірно.... :?

швидше за все, якесь криве оновлення прилетіло....
Українець не той, у кого батьки українці...
а той, у кого діти українці!...
Аватар користувача
0de55a
Supermoderator
Supermoderator
Повідомлень: 799
З нами з: 17 березня 2014, 04:11
Дякував (ла): 14 разів
Подякували: 21 раз

Повідомлення 0de55a »

Браузери не розрабляються під певні вимоги тих, або інших сайтів. Є базовий стандарт який підтримують майже всі браузери. Але має бути місце і конкуренції, том розробники браузерів мають певні "цукерки", що дають можливість легше розробити сторінку для їх типу браузерів. Сучасний процес повної компіляції та збірки браузеру типу "Chromium" триває годинами на потужних комп'ютерах (це з власного досвіду).
Ось тут ви можете більше дізнатися про сам процес збірки Chromium під Windows

Checking out and Building Chromium for Windows
https://chromium.googlesource.com/chrom ... uctions.md

Власне, якщо щось не так працює, особливо на Ali - спробуйте отримати доступ до тіє ж самої сторінки в режимі incognito, чи через інший браузер. Якщо все працює - тоді треба почистити cookies та інши дані, що сайт міг зберегти на вашому пристрої.
Аватар користувача
Alex Diamantopulo
Administrator
Administrator
Повідомлень: 1507
З нами з: 13 березня 2014, 00:20
Звідки: Івано-Франківськ / Montreal, QC
Дякував (ла): 92 рази
Подякували: 33 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Alex Diamantopulo »

Я б також перевірив всі розширення встановленні в браузері. Коли я заходжу зі свого аккаунту в хром то він автоматично встановлює всі розширення які були встановлені на інших пристроях. Можливо щось з тих розширень і впливає на певні сайти.
---
Аватар користувача
San-Frankivsko
Повідомлень: 2039
З нами з: 16 березня 2014, 13:27
Звідки: Івано-Франківськ -> MTL
Дякував (ла): 49 разів
Подякували: 84 рази

Повідомлення San-Frankivsko »

я так зрозумів, що то проблема із підтримкою Flash Player .... бо сьогодні уже на Microsoft Edge таке повідомлення видало....
Українець не той, у кого батьки українці...
а той, у кого діти українці!...
Аватар користувача
0de55a
Supermoderator
Supermoderator
Повідомлень: 799
З нами з: 17 березня 2014, 04:11
Дякував (ла): 14 разів
Подякували: 21 раз

Повідомлення 0de55a »

Я користуюсь Chrome (ще з тих часів коли IE був "браузер номер 1"). До того були Opera, Firefox. Сторонніх додатків, крім AdBlock - не маю. Інколи - Firefox - переважно по работі та з проксі. На мобільному користуюсь Chrome - якщо треба щось купити або відписатися тут на форумі. А так для всіх інших сайтів Brave (Ad Block не працює на мобільному, а той Brave - працює файно), а також інколи Firefox.
Відповісти

Повернутись до “Загальний форум”