Coronavirus COVID-19
Модератор: smisha
А що заважає під час школи? Ну пропустять діти тиждень занять. Вон 2 роки пропустили і нічого. З того що я бачу онлайн, то реально, що варто не пропускати можна їм, то за годину розказати замість тижня уроків.
Я навпаки завжди січень-лютий їзджу коли ціни в рази менші від різдвяних.
Я навпаки завжди січень-лютий їзджу коли ціни в рази менші від різдвяних.
- San-Frankivsko
- VIP
- Дякував (ла): 235 разів
- Подякували: 488 разів

Українець не той, у кого батьки українці...
а той, у кого діти українці!...
"РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ" - збірка від Комітету допомоги Україні (Монреаль)
- Alex Diamantopulo
- Administrator
- Дякував (ла): 579 разів
- Подякували: 252 рази
- Контактна інформація:
Цікаво хто і коли поверне до тями тоталітаристичну Канаду...
В США хоч хтось думає головою, гарні новини.
В США хоч хтось думає головою, гарні новини.
---
- Alex Diamantopulo
- Administrator
- Контактна інформація:
-
- Дякував (ла): 75 разів
- Подякували: 186 разів
Як на мене, краще стоврити окрему тему "околоковідний маразм" . А в цій продовжувати писати тільки ковідні фактиAlex Diamantopulo писав: ↑14 січня 2022, 00:49Пропоную стврити нову тему для 2022 року... Що скажете?
-
- Подякували: 186 разів
Мова іде не про те вовтузити/не вовтузити. А про те, що за час падемії, власно,про ковід говорять в двух напрямках: якись наукові спроби щось дослідити і світовий маразм,який коїться навколо життя в умовах ковіду. Як на мене, розподіл теми на ці дві гілки може бути актуальним. В одній гілці - обговорення наукових та околонаукових фактів про ковід та вакцинацію. А в іншій -дія людей та урядів. В одній гілці користь/не користь вакцинаціі з посиланням на джерело. В іншій - маразматичні діі урядів і реакція світових спільнот. У 2020 боялися ковіду. Зараз до нього звикли і бояться маразму який коїться навколо нього.
Який сенс створювати нову тему для 2022 року? А потім для 2023,24?

Так тоді простіше,взагалі, закрити тему. Якщо не хочете, щоб на форумі писали про незручне

- Alex Diamantopulo
- Administrator
- Контактна інформація:
- San-Frankivsko
- VIP
ну про те, що невакциновані тракери сотнями щодня шурували на Флориду і Каліфорнію і у них навіть не вимагали результати ніяких тестів для перетину кордону, говорилось уже давно.... тобто, при таких розкладах, закриття кордонів для туристів не мало жодного антипандемічного сенсу...
- San-Frankivsko
- VIP

-
- VIP
- Дякував (ла): 300 разів
- Подякували: 451 раз
Якщо ми говоримо про співвідношення "сотні тракерів до тисяч (десятків тисяч) туристів", то це мало певний сенс.San-Frankivsko писав: ↑21 січня 2022, 00:28ну про те, що невакциновані тракери сотнями щодня шурували на Флориду і Каліфорнію і у них навіть не вимагали результати ніяких тестів для перетину кордону, говорилось уже давно.... тобто, при таких розкладах, закриття кордонів для туристів не мало жодного антипандемічного сенсу...
- 0de55a
- Supermoderator
- Подякували: 97 разів
Та який там сенс... У нас на одній із плаз розташовані десь з десяток магазинів. Тільки в SAQ, та як там називається той магазин з продажу канабісу, вимагають підтвердження повної вакцинації. Я полюбляю, інколи, на вікенд взяти пляшку Campo Viejo Tempranillo Rioja. Воно продається тільки в SAQ. То мені зараз для цього треба: вдягнути маску, дезинфіктувати руки (хоча я це робив у 5 інших магазинах до того), показати посвідчення "що я то є я", потім показати посвідчення повної вакцинації, взяти візок і вже тільки потім пляшку іспанського вина. Це вже не покупка пляшки вина, а квест ))). І, що найцікавіше, після того всього, я заходжу в продуктовий супермаркет, де людей реально разів в 100 більше і мені ніхто нічого не каже... В мене вже з'явилися певні питання до всіх тих дезинфекторів через погіршення стану шкіри рук. Шкіра стає сухою. До всіє тієї історії, не мав жодних проблем. Залишається лише чекати, коли будуть видавати перепуску, що такий то такий, вже робив дезинфекцію рук і перепустка діє протягом години ))))) Останнє речення, то іронія