Рекомендації найкращих українських сирів?

тут можна обговорювати будь яку тему :)

Модератор: smisha

Відповісти
marcus_kincaid
Повідомлень: 2
З нами з: 06 липня 2018, 04:39

Рекомендації найкращих українських сирів?

Повідомлення marcus_kincaid »

Привіт! Перш за все, я приношу вибачення за мого українця, тому що це не моя рідна мова.

Я планую відкрити в моїй країні магазин, який би продавав імпортні сири з усього світу, включаючи Україну! Під час мого дослідження я натрапив на цю карту різних європейських сирів:

Зображення

Я хотів би знати, чи ці українські сири, як показують, точно представляють українську сирну сцену? Якщо ні, я був би радий почути пропозиції інших топових українських сирів.

Дякую!
smisha
VIP
VIP
Повідомлень: 4305
З нами з: 16 березня 2014, 11:03
Дякував (ла): 314 разів
Подякували: 479 разів

Повідомлення smisha »

На карті тільки один вид сиру - бринза. Карпатська бринза дійсно має оригінальний смак. Хоча якщо бути точним, то бринза це не сир. Також я не впевнений чи вона виробляється в промислових масшиабах.
Аватар користувача
San-Frankivsko
VIP
VIP
Повідомлень: 3068
З нами з: 16 березня 2014, 13:27
Звідки: Івано-Франківськ -> MTL
Дякував (ла): 245 разів
Подякували: 528 разів

Повідомлення San-Frankivsko »

А чому бринза це не сир?
Українець не той, у кого батьки українці...
а той, у кого діти українці!...
"РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ" - збірка від Комітету допомоги Україні (Монреаль)
Shamrock
Повідомлень: 303
З нами з: 17 березня 2014, 19:59
Звідки: Crimea -> Vinnytsia -> Kyiv -> Montreal
Подякували: 4 рази

Повідомлення Shamrock »

Справді, бринзу, як і фету, відносять до м'яких сирів. А в дитинстві я взагалі знала лише один вид - сир з молока бабиної корови, баба зціжувала кисляк в марлю, потім вішала вузлик з сиром дозрівати на штакети або біля грубки :)
marcus_kincaid
Повідомлень: 2
З нами з: 06 липня 2018, 04:39

Повідомлення marcus_kincaid »

Привіт, і дякую за ваші відповіді!
Можливо, ви маєте рекомендації інших чудових репрезентативних сирів з України?
Zahha
Повідомлень: 1
З нами з: 20 липня 2018, 08:58

Повідомлення Zahha »

Вітаю. Справді, в Карпатах виготовляють два види овечих сирів, це бринза - м"який солоний сир, та вурда - твердий варений сир.
Аватар користувача
ника
Повідомлень: 2
З нами з: 18 липня 2019, 10:55

Повідомлення ника »

на знаю на рахунок сирів, а от на рахунок тротауарної плитки, то можу дати рекомендацію вірибника http://www.nartex.ua/
smisha
VIP
VIP
Повідомлень: 4305
З нами з: 16 березня 2014, 11:03
Дякував (ла): 314 разів
Подякували: 479 разів

Повідомлення smisha »

Плитка VS Сир
Хто переможе?
Аватар користувача
Alex Diamantopulo
Administrator
Administrator
Повідомлень: 2236
З нами з: 13 березня 2014, 00:20
Звідки: Івано-Франківськ / Montreal, QC
Дякував (ла): 610 разів
Подякували: 262 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Alex Diamantopulo »

Я от тепер не знаю, як можна видалити такий геніальний спам? Може залишимо змінивши посиланння?
"Вірибника!" :D я ще тим власникам сайту напишу, позорники нещасні.
---
Відповісти

Повернутись до “Загальний форум”