промо-ролик міста Монреаль....
www.facebook.com/MTLBlog/videos/1103006889771200/
Роздуми за переїзд чи Ваш досвід еміграції. Поділиться)
- San-Frankivsko
- VIP
- Дякував (ла): 235 разів
- Подякували: 488 разів
Українець не той, у кого батьки українці...
а той, у кого діти українці!...
"РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ" - збірка від Комітету допомоги Україні (Монреаль)
Прикольна тема, шкода що стара.
Завжди цікаво, як люди живуть в інших країнах. З шкільних часів завжди мріяв перебратися до Канадійщини. Мій покійний дідусь, завжди розказував про родича, що переїхав до Канади,десь в 20х. В часи совєцкого союзу, коли по телевізору показували два телеканали, завжди дивилися хокей. В школі про Канаду я слухав на уроках географії, де мені пощастило з вчителькою, що в 80х мала нагоду попередньо подорожувати, та гарно оповідати про країни де була.
Завжди цікаво, як люди живуть в інших країнах. З шкільних часів завжди мріяв перебратися до Канадійщини. Мій покійний дідусь, завжди розказував про родича, що переїхав до Канади,десь в 20х. В часи совєцкого союзу, коли по телевізору показували два телеканали, завжди дивилися хокей. В школі про Канаду я слухав на уроках географії, де мені пощастило з вчителькою, що в 80х мала нагоду попередньо подорожувати, та гарно оповідати про країни де була.
- San-Frankivsko
- VIP
- Дякував (ла): 235 разів
- Подякували: 488 разів
Українець не той, у кого батьки українці...
Вітаю всіх з Новим роком та Різдвом Христовим.
У нас все було непогано дома, але всеж хотiлося чогось iншого, якихось змiн, щось бiльше дати дiтям. Ось одного разу натрапив на оголошення про роботу в Торонто, пройшов спiвбесiду, отримали вiзи. Ну що, кажу родинi, полетiли? Нi, кажуть, якось лячно отак все кидати, давай вiдпустку вiзьмем спочатку, роздивимось що та як. I ось 1 лютого прилетiли...
- Alex Diamantopulo
- Administrator
- Дякував (ла): 578 разів
- Подякували: 252 рази
- Контактна інформація:
uran235, вчасно прилетіли я вам скажу...
Щиро дякую за досвід, радий знайомству!
Щиро дякую за досвід, радий знайомству!
---
Звiсно, не так я собi свою вiдпустку уявляв, що вже поробишь, такого нiхто не мiг уявити, я думаю.
Це вже дуже фiлософський пiдхiд...Але ми також мусимо щось робити. Як нам спонукати керiвництво держави дослухатись до наших мiтингiв?
Востаннє редагувалось 22 березня 2022, 06:05 користувачем uran235, всього редагувалось 1 раз.
Занадто радикально, вибачте, iнодi важко впоратись з емоцiями, коли дивишся на те, що зараз дома. Я ходжу на мiтинги, але ж чи тут це працюватиме... Чи дослухаються до думки громадськостi у керiвництвi держави? Але ж звичайно, що це краще, нiж нiчого...
- Alex Diamantopulo
- Administrator
- Дякував (ла): 578 разів
- Подякували: 252 рази
- Контактна інформація:
Мітинги...
До певної міри вони працюють, але влада тут звалюється в тоталітаризм, то ж я особливих надій не маю.
До певної міри вони працюють, але влада тут звалюється в тоталітаризм, то ж я особливих надій не маю.
---
Я маю на увазi, чи такi заходи мають ефект.
Сподiваюся, що цей емоцiйний фон, не off top в темi про досвiд та роздуми про переїзд.
А щодо самого переїзду, то поки висновки два: 1) тут дорого, 2) тут нерви меньше страждають.
Сподiваюся, що цей емоцiйний фон, не off top в темi про досвiд та роздуми про переїзд.
А щодо самого переїзду, то поки висновки два: 1) тут дорого, 2) тут нерви меньше страждають.
Востаннє редагувалось 22 березня 2022, 23:05 користувачем uran235, всього редагувалось 2 разів.