документи на отримання гостьової візи

у Вас є цікава історія про імміграцію? У Вас є запитання? Ласкаво просимо!
jauna_pilseta
Повідомлень: 15
З нами з: 14 квітня 2015, 16:55

документи на отримання гостьової візи

Повідомлення jauna_pilseta » 27 червня 2017, 10:34

є питання: які документи потрібно зібрати для запрошеня батьків в Канаду по гостьовій візі? Виписка з батьківського рахунку, може ще щось? Хочуть приїхати 2 чоловік. Дякую.


Аватар користувача
Stepan
Повідомлень: 18
З нами з: 04 вересня 2015, 10:05

Re: документи на отримання гостьової візи

Повідомлення Stepan » 27 червня 2017, 13:05

Доброго дня !

Перелік потрібних документів для подачі на гостьову візу від запрошуючих (подача on-line )

1. Лист-запрошення з Канади, грамотно написаний і завірений в присяжного комісара.
2. Фотокопія картки постійного резидента Канади, або фотокопія картки канадського громадянства/дійсного паспорта
3. Фотокопія останнього повідомлення отриманого з Міністерства податків Канади (NOTICE OF ASSESMENT/AVIS DE COTOSATION)
4. Фотокопія листa від роботодавця, із зазначенням посади, з якого часу він/вона працює, а також вказівку зарплати.
5. Фотокопія довідки з банку про наявність достатньої суми грошей на рахунку (мінімум 3000) Confirmation du solde bancaire, confirmation d'épargne.
6. Свідоцтво про шлюб (якщо запрошує подружжя )
Всі фотокопії мають бути кольорові і хорошої якості завіряти фотокопії не потрібно.
Дуже важливо купити страховку на час передбачуваного візиту і додати її до справи. Якщо буде відмова, страховий агент повертає гроші , якщо терміни передбачуваного візиту будуть змінюватися, то до вступу страховки в дію можна поміняти. Дуже важливо купити і додати її фотокопію до справи.

Перелік потрібних документів для подачі на гостьову візу (on-line) від запрошених з України

Якщо гості працюють:
1. Довідка з останньої роботи гостя. На фірмовому бланку з зазначенням інформації, з якого часу працює, на якій посаді і яка зарплата. В довідці обов"язково має бути приписано, що на такий то термін працівнику надається відпустка і зберігається робоче місце.
2. Довідка з останньої роботи дружини/чоловіка гостя, навіть якщо він не подає на візу.На фірмовому бланку з зазначенням інформації, з якого часу працює і до якого, на якій посаді і яка зарплата. (якщо він/вона не подає на візу, то вже без вказівки про відпустку)
2. Якщо підприємець. Свідоцтво про реєстрацію підприємця / остання довідка про сплату єдиного податку/ про вид діяльності, ліцензія , оренда, тобто все що є, щоб підтвердити підприємницьку діяльність.
3. Якщо гості пенсіонери, фотокопія пенсійного посвідчення.
4. Фотокопія довідки про отримання пенсії за останніх 6 місяців.
5. Свідоцтво про шлюб, якщо запрошений/на в шлюбі.
6. Довідка з банку про наявність коштів на подорож, мінімум $2000 на одного.
7. Документи про належне запрошеному в Україні майно, (квартира, будинок, земельна ділянка, гараж, автомобіль) Що є з цього переліку.
8. Фотокопія свідоцтва про народження, що доказати ступінь спорідненості.
9. Фотокопії свідоцтв про народження неповнолітніх дітей гостя, щоб доказати його зв"язок з Україною
10. Фотокопії першої сторінки паспорту та всіх інших сторінок з візами в інші країни, якщо попередній паспорт з візами до Франції наприклад забрали, то фото на фоні всім відомої вежі :)
11. Фотографія в електронному форматі

Щоб отримати фото, ідете в фотоательє і просите зробити фото як на паспорт, але не роздруковувати на папері, а записати на будь-який носій (диск, флешка) Фото повинно бути одне, а не 4 як в паперовому варіанті. Фото повинно бути розміром близько 200 кілобайт.
Всі документи, повинні бути перекладені в бюро перекладів на французьку/англійську мову, потім зробити якісні кольорові фотокопії перекладів і разом з фотокопіями оригіналів використати для створення PDF файлів для завантаження на сайт міністерства іміграції. В нотаріуса фотокоії НЕ ЗАВІРЯТИ.
Зразу хочу попередити, що це є перелік документів, котрий би мав бути в ідеалі і дає максимальний шанс на отримання візи. Звичайно, що бувають випадки, коли люди все це збирають і отримають відмову, а також буває що подають від руки, на коліні написаного стрийком з Вініпеґу, запрошувального листа і отримують мультивізу на 9 років :)
На жаль все залежить від настрою офіцера. Я недавно мав нагоду бачити відповідь міністерства іміграції на оскаження відмови в візі і там чітко вказано, що часті відмови видають через велику кількість гостей Канади, котрі отримавши статус гостя, на канадській землі намагаються змінити свій статус і залишитися на постійно і незважаючи на те, що канадець, котрий їх запросив гарантував їх повернення, він нажаль немає реального важеля впливу, щоб змусити свого гостя вернутися назад і не порушувати законодавство Канади.
Удачі всім !!!

Якщо виникли запитання, то пишіть.
Степан
Аватар користувача
Alex Diamantopulo
Administrator
Повідомлень: 794
З нами з: 13 березня 2014, 00:20
Звідки: Івано-Франківськ / Montreal, QC
Контактна інформація:

Re: документи на отримання гостьової візи

Повідомлення Alex Diamantopulo » 27 червня 2017, 23:51

Дуже дякую, Stepan! Такі гарні відповіді мають бути завжди на виду :)
---

Повернутись до “Іміграція в Канаду”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: 1 і 0 гість