Надання ПМП для українців, які втекли від війни до Канади, може бути політично важким рішенням

у Вас є цікава історія про імміграцію? У Вас є запитання? Ласкаво просимо!
Iurii
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 2 рази

Повідомлення Iurii »

San-Frankivsko писав:
20 червня 2024, 19:25
Iurii писав:
20 червня 2024, 10:54
підкажіть до кого звернутись про допомогу/супроводу по цій програмі Permanent residence for Ukrainian nationals with family members in Canada
Дякую
Логічно було б звернутись до близького родича котрий має громадянство, чи PR... бо саме для таких випадків ця програма і створена... :pardon:

там ніби не складна процедура: https://www.canada.ca/fr/immigration-re ... liale.html

але, якщо є зайві гроші, то вам із радістю допоможуть численні консультанти і адвокати...
питав людей які це вже робили, ви вже це робили? якщо так, то ви робили це самі чи за допомогою "численних консультантів та адвокатів"?
але дивлячись що ви згадали про зайві гроші - то можете на останнє питання не відповідати.

Дякую, до побачення, доброго вечора.
San-Frankivsko
VIP
VIP
Дякував (ла): 259 разів
Подякували: 539 разів

Повідомлення San-Frankivsko »

Iurii писав:
21 червня 2024, 19:34
питав людей які це вже робили
ще раз перечитав ваш пост, але все ж не знайшов ознак, що ви звертаєтесь саме до "людей які це вже робили"...
Iurii писав:
ви вже це робили? якщо так, то ви робили це самі чи за допомогою "численних консультантів та адвокатів"?
якщо під словом "це", мається на увазі отримання PR, то так... я все робив самостійно... і не тільки я, а ще й левова частка іммігрантів...

але, також, маю друзів котрі платили за "це" консультантам і адвокатам... із аргументацією: "я не маю часу і бажання в цьому розбиратись, але маю певну суму грошей, з якими мені не шкода попрощатись"...
Iurii писав:
але дивлячись що ви згадали про зайві гроші - то можете на останнє питання не відповідати.

:facepalm:
Українець не той, у кого батьки українці...
а той, у кого діти українці!...
"РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ" - збірка від Комітету допомоги Україні (Монреаль)
Iurii
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 2 рази

Повідомлення Iurii »

San-Frankivsko писав:
22 червня 2024, 12:19
Iurii писав:
питав людей які це вже робили
ще раз перечитав ваш пост, але все ж не знайшов ознак, що ви звертаєтесь саме до "людей які це вже робили"...
Iurii писав:
ви вже це робили? якщо так, то ви робили це самі чи за допомогою "численних консультантів та адвокатів"?
якщо під словом "це", мається на увазі отримання PR, то так... я все робив самостійно... і не тільки я, а ще й левова частка іммігрантів...

але, також, маю друзів котрі платили за "це" консультантам і адвокатам... із аргументацією: "я не маю часу і бажання в цьому розбиратись, але маю певну суму грошей, з якими мені не шкода попрощатись"...
Iurii писав:

:facepalm:
дякую за відповідь, але ви нічим абсолютно мені не допомогли.
це - малось на увазі саме те що я написав у першому повідомлені, ПР для українців по програмі возз'єднання але саме з провінції Квебек.
На ютубі є багато відео але не знайшов жодного де пояснюють нюанси саме для тих хто це буде робити з Квебек провінції.
Alex Diamantopulo
Administrator
Administrator
Дякував (ла): 622 рази
Подякували: 272 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Alex Diamantopulo »

Шкода що неможна спонсорувати друзів :\
Наскільки я розумію в Квебеці може бути важко отримати PR.
---
Відповісти

Повернутись до “Іміграція в Канаду”