Геноцид українців поляками у фотографіях
- Олесь Вахній
- Дякував (ла): 23 рази
- Подякували: 60 разів
Перечитати і пояснити, чому про одні і туда подію, Лебідь і Бульба-Боровець пишуть по різному
Наприклад, які теми по-різному висвітлюють Микола Лебідь і Тарас Бульба-Боровець і в яких публікаціях?Олесь Вахній писав: ↑30 грудня 2023, 14:32Перечитати і пояснити, чому про одні і туда подію, Лебідь і Бульба-Боровець пишуть по різному
В любому випадку я вважаю, що Тарасу Бульбі-Боровцю треба значно більше вірити ніж Миколі Лебедю.
- Олесь Вахній
В книжці "УПА" Микола Лебідь називає ліквідовано за його наказом дружину Володимира Боровся полячкою й агентом "гестапо". А Володимир Боровецьту спогадах "Армія без держави" пише що його дружина була етнічною чешкою, і до "гестапо" жодного відношення не мала. Звинувачує УПІвців в безглуздій різанині
Я вважаю, що, дуже ймовірно, правим є Тарас Бульба-Боровець, а не Микола Лебідь щодо тих питань. Я це можу довести. І ще, я , наприклад, не знаю істориків, які би заперечували факт, що УПА прийняла участь в різанині поляків. Тільки ці історики по-різному оцінюють участь УПА в цій різанині поляків.Олесь Вахній писав: ↑05 січня 2024, 13:59В книжці "УПА" Микола Лебідь називає ліквідовано за його наказом дружину Володимира Боровся полячкою й агентом "гестапо". А Володимир Боровецьту спогадах "Армія без держави" пише що його дружина була етнічною чешкою, і до "гестапо" жодного відношення не мала. Звинувачує УПІвців в безглуздій різанині
Востаннє редагувалось 08 січня 2024, 20:29 користувачем Slav, всього редагувалось 1 раз.
- Олесь Вахній
Я теж підозрюю що Лебідь упереджено трактує ту подію. Доречі, мав з цим легендарним дідусем особисту зустріч.
Ви ще візьміть до уваги, яку ідеологію проповідував Микола Лебідь і яке є одне положення цієї ідеології.Олесь Вахній писав: ↑08 січня 2024, 09:15Я теж підозрюю що Лебідь упереджено трактує ту подію. Доречі, мав з цим легендарним дідусем особисту зустріч.
- Олесь Вахній
Нічого нового. Він був одним з заколотників і проти Коновальця, і проти Мельника, і з німцями завівся, й авантюра з УПА нашкодила українській справі добряче.
Минуле знати треба аби не повторювати помилки
Ви напевно є прихильником ОУН(м)?Олесь Вахній писав: ↑11 січня 2024, 15:37Нічого нового. Він був одним з заколотників і проти Коновальця, і проти Мельника, і з німцями завівся, й авантюра з УПА нашкодила українській справі добряче.
- Олесь Вахній