Пошук дав 259 результатів
- 25 лютого 2015, 14:51
- Перейти в форум
- Перейти в тему
Re: Міст спробував відновити посилання посилок в Крим.
нинішніми російськими фашистами рухають не економічні мотиви, тому і економічна протидія не дасть бажаного ефекту. Крим цінний українцями, татарами в тому числі, які там живуть. Тому і політику потрібно проводити відповідну, а не безтолково «карати». Якщо всі переберуться на материк, це створить ті...
- 29 травня 2018, 09:00
- Перейти в форум
- Перейти в тему
Re: Мовна політика форуму
Добавлю свою копійку. Коли я прийшов на цей форум, я був россійськомовним від народження. Добра людина, не пам'ятаю точно кто ))) запропонувала мені перейти на українську. Перейшов. Останні майже два роки розмовляю українською з усіма хто її знає, незалежно від мови, на якій він мені відповідає. Так...
- 29 червня 2018, 11:04
- Перейти в форум
- Перейти в тему
Re: Мовна політика форуму
Знаєте таку теорію "розбитих вікон"? Так от у випадку з форумами вона точно працює.
- 18 грудня 2018, 16:26
- Перейти в форум
- Перейти в тему
Re: Походження різних символів
Артем Луговий -голова,Катруся Смолянець,Євген Осідач,здається Орися,Струмінський,Ліда Шустер( за неї теж не впевнена).Звертайтеся до Лугового,він вам розкаже хто в управі https://www.facebook.com/La-F%C3%A9d%C3%A9ration-Nationale-Ukrainienne-du-Canada-Montr%C3%A9al-1661608450741575/ p.s. виступаючі...
- 03 серпня 2019, 03:29
- Перейти в форум
- Перейти в тему
Re: Фільм "Скажене весілля"
То гляньте ще "Я, ти, він, вона". Теж українська легка романтична комедія. Доречі, частина фільму знімалась у Львові.
- 19 березня 2020, 12:47
- Перейти в форум
- Перейти в тему
Re: Гумор - найкраща зброя
По телевізору сказали,якщо в магазин іти-досить одягнути маску і рукавички!Не вірте!
Я так і прийшов...а всі були в штанях і куртках!
Я так і прийшов...а всі були в штанях і куртках!
- 20 березня 2020, 18:57
- Перейти в форум
- Перейти в тему
Re: Оновлення 2020
Готово! Можу трохи спростити щоб не перевантажувати вигляд повідомлень.
- 20 березня 2020, 22:22
- Перейти в форум
- Перейти в тему
нда це було швидко. Для тих хто непомітив ярлик знаходиться в правому куті кожного поста.
- 21 березня 2020, 20:09
- Перейти в форум
- Перейти в тему
Re: [подарую] Клавіатури і миші Lenovo KU-0225
San-Frankivsko, постараюсь сьогодні добратись до моніторів дякую за розуміння.
- 25 березня 2020, 10:58
- Перейти в форум
- Перейти в тему
Котлети фаршировані зі щуки
Поділився Івано-Франківський гурман. Сподіваюсь, згодиться... Тим більше, що описано смачно. Котлети фаршировані зі щуки. Оскільки всі викладають власні ексклюзиви, то підтримаю і я. Вчора нарід допитувався про перепис фаршированих котлет зі щуки. Давно крутиться ідея надрукувати збірку "Воєнні укра...
- 28 березня 2020, 23:08
- Перейти в форум
- Перейти в тему
Re: українські виконавці
Гомін, гомін, гомін по діброві - Козак Мамай https://www.youtube.com/watch?v=xfH8EKh4rMU Гомін, гомін, гомін по діброві, Туман поле покриває, Гей, туман поле, поле покриває, Мати сина проганяє. Гей, туман поле, поле покриває, Мати сина проганяє. "Іди, синку, іди пріч од мене, Нехай тебе орда візьме!...
- 30 березня 2020, 23:19
- Перейти в форум
- Перейти в тему
San-Frankivsko, дякую! Тепер зовнішні посилання відкриватимуться в новому вікні
Дайте знати якщо є якась проблема з посиланнями.
Дайте знати якщо є якась проблема з посиланнями.
- 31 березня 2020, 21:47
- Перейти в форум
- Перейти в тему
- 01 квітня 2020, 00:04
- Перейти в форум
- Перейти в тему
Re: Карантинний чат (голос/відео)
Було круто всім дякую!
Vo_Vik, вибач друже але ми не дочекалися... Наступного разу збираємось в п'ятницю! Точний час будемо знати ближче до п'тяниці.
Vo_Vik, вибач друже але ми не дочекалися... Наступного разу збираємось в п'ятницю! Точний час будемо знати ближче до п'тяниці.
- 01 квітня 2020, 02:26
- Перейти в форум
- Перейти в тему
Re: Карантинний чат (голос/відео)
Ага, я здається про це писав також пости з фб, твітер, SoundCloud та ін. працюють так само просто.
- 04 квітня 2020, 19:11
- Перейти в форум
- Перейти в тему
Re: Акції від українських видавництв/книгарень і т.д.
Залишайсявдома з книжкою від Фоліо Сьогодні, коли ми відмічаємо Міжнародний день дитячої книжки, коли діти починають спроби дистанційного навчання, я хочу запропонувати дорослим скачати книги для себе і для своїх дітей за символічну одну гривню. Більша частина того, що пропонується - шкільна програ...