Пошук дав 49 результатів
- 16 червня 2020, 07:15
- Перейти в форум
- Перейти в тему
Re: Напад на Сергія Стерненка
Почитав панове ваші дописи. Радію що є здорові думки і бачення.. Orlyk ти вітав з "Дньом Пабєди" і цим все про себе повідомив. Знаючи особисто Білецького і цікавившись в нього особисто про Стерненка, можу повідомити що його думки про Стерненка (з яким він знайомий заочно) є лише його думками. Дійсно...
- 19 червня 2020, 04:09
- Перейти в форум
- Перейти в тему
Мистецтво предків
Скіфське мистецтво.jpg Прагнення пізнавати і творити красу є неодмінним атрибутом людства. Від самих початків виокремлення всього, що крім практичної користі, викликало ще й відчуття захвату й дарувало естетичну насолоду, відбувався діалог між людиною-митцем (творцем) і людиною, для якої (або яких)...
- 17 липня 2020, 12:25
- Перейти в форум
- Перейти в тему
Re: Вибори мера Києва
Якось, після одного з ефірів, Верещук накинулась на мене з питанням:
- для чого Ви підтримуєте війну? Ви хочете щоби всі українці загинули? Хто і коли Росію перемагав?
Про що далі з такою розмовляти?
Але хх чоловік офіцер СБУ, і хтось вкладає в неї великі гроші
- для чого Ви підтримуєте війну? Ви хочете щоби всі українці загинули? Хто і коли Росію перемагав?
Про що далі з такою розмовляти?
Але хх чоловік офіцер СБУ, і хтось вкладає в неї великі гроші
- 15 серпня 2020, 08:13
- Перейти в форум
- Перейти в тему
Re: Білорусь - всьо....
Жевріли сподівання що Лукашенко якщо не суд, то хоч мінімальне покарання "вагнерівцям" таки зробить. Даремно. Депортував у хижу Московію без жодних покарань. Про події в Білорусі: Президент Білорусі Александр Лукашенко поговорив по телефону з президентом Росії Владіміром Путіним https://wz.lviv.ua/n...
- 15 серпня 2020, 16:39
- Перейти в форум
- Перейти в тему
Притула міський голова? Не смішіть мої шкарпетки. Україна має вже одного блазня в кріслі президента. Для пари йому притулу пропонують, чи як це трактувати?
- 18 серпня 2020, 01:12
- Перейти в форум
- Перейти в тему
З кацапстану приїхав до Києва в 2000-их. Власник дуже недешевої клініки "Євролаб". Деякий час вів передачу на Першому національному. Згідно інформації поінформованих, гроші через треті руки отримує з Москви
- 07 вересня 2020, 03:17
- Перейти в форум
- Перейти в тему
Re: Білорусь - всьо....
Мав через скайп розмову з одним білорусом. Розповідав, що їм плювати (саме так, плювати, дослівно цитую) на Тихановську і її оточення. Просто Лукашенко і його свавільна система настільки приїлись, що раді нагоди протестувати проти нього, а якщо трапиться нагода, то і усунути. Себто, самі білоруси то...
- 04 листопада 2020, 03:52
- Перейти в форум
- Перейти в тему
Re: Історія роботи форуму
Тішусь що форум працює.
Вчора ще не прочитавши повідомлення про оновлення, не міг зайти. Навіть захвилювався
Вчора ще не прочитавши повідомлення про оновлення, не міг зайти. Навіть захвилювався
- 30 листопада 2020, 06:37
- Перейти в форум
- Перейти в тему
Re: Грушевський, Скоропадський, Петлюра (Данило Яневський)
Яневський епатажний і самозакоханий. Хизувався тим, що його предки були офіцерами у Денікіна. Чув це від нього особисто.
В 2003-му, наказав не давати мені більше мікрофона прямо в прямому ефірі за несхвальні відгуки про москвинське "православ'я". Тому раджу обережно до його писанини ставитись
В 2003-му, наказав не давати мені більше мікрофона прямо в прямому ефірі за несхвальні відгуки про москвинське "православ'я". Тому раджу обережно до його писанини ставитись
- 30 листопада 2020, 17:59
- Перейти в форум
- Перейти в тему
Ідол окупантів
vyrodokpushkin-30b0057a.jpg Сучасне українство постало перед черговим викликом іспиту власного сумління. Лишена у спадок з часів брутального поневолення колоніальна адміністрація та породжена нею бюрократично-управлінська «зміна» (недолуга і нездарна діяльність котрих спричиняє чимало бід і негараз...
- 28 січня 2021, 12:03
- Перейти в форум
- Перейти в тему
Шануючи Гідних
Попри без перебільшення шалену рекламу, запущений понад десять років тому в прокат кінотеатрів України художній фільм культового актора і режисера (австралійця за походженням) Мела Гібсона «Апокаліпсис», українською глядацькою публікою був сприйнятим з байдужістю й прохолодою. Неприбутковий для влас...
- 22 березня 2021, 05:41
- Перейти в форум
- Перейти в тему
Re: Зеленський заблокував канали Медведчука: РНБО наклала санкції
На українських новинарних сайтах подають новини посилаючись на ці "заблоковані" телеканали
- 25 квітня 2021, 13:08
- Перейти в форум
- Перейти в тему
Re: Мовний «Національний круглий стіл» просуває «слобожанську мову» Авакова?
Є біблійний термін "неофіти". Один з апостолів, даючи настанови кого варто обирати пресвітерами або старшими в церковних громадах, радили надавати перевагу не новонаверненим (себто неофітам) а людям стійким в вірі вже багато років. Ці думки мають рацію і гідні поширення і на світське життя. Хто такі...
- 26 травня 2021, 02:46
- Перейти в форум
- Перейти в тему
Re: Is Quebec a disgusting excuse for a province?
Насправді, ситуація не нова. Але Канада країна емігрантів, і неважливо в якому вони поколінні. Нащадки французів втратили більшість того що мали кілька століть тому, і підсвідомо, попри немалу кількість закидів про їхні лінощі, шовінізм, нещирість вони не поспішають відмовитись від того ким народили...
- 26 травня 2021, 02:52
- Перейти в форум
- Перейти в тему
Re: Покоління сніжинок (Snowflake Generation)
Цей текст написаний в рамках нинішньої дискусії в націоналістично-консервативному середовищі України. Його призначення - застерегти від хвороб західного суспільства. Гадаю і тут багатьом він не завадить
- 30 травня 2021, 13:30
- Перейти в форум
- Перейти в тему
Re: Is Quebec a disgusting excuse for a province?
Споглядаючи дещо збоку, наважусь поділитись особистим. Здається мені, некоректно порівнювати ситуацію між окупованою третиною Донбасу і Кримом з одного боку, й Квебеком з іншого. В Україні чітко прослідковувалось зацікавлення і присутність в цій справі (антиукраїнських настроях) третьої сили, а саме...